PORTFOLIO

Jeg har de sidste 5 år haft en række forskellige grafiske opgaver – et udpluk af mit arbejde kan ses herunder.

Eksamensbeviser og diplomer til studiet for International Virksomhedskommunikation (IVK)

I 2017 fik jeg opgaven at designe et eksamensbevis til dimitterede kandidater fra International Virksomhedskommunikation. Designet skulle være simpelt og udarbejdes som en template, der efterfølgende kunne betjenes af personale uden grafiske kompetencer og erfaring med design-software.

Derudover har jeg de sidste tre år haft til opgave at designe et diplom til en pris årligt uddelt på IVK-studiet. Prisen uddeles til en ekstern virksomhed, der har haft et særligt godt samarbejde med IVK – og tidligere prisvindere har været Coop Danmark, Odense Kommune og Danfoss. Diplomets design er løbende blevet opdateret i takt med SDU’s designguide har fået opdateringer. 

Informationsmateriale, introfoldere og Facebook-materialer til IVK’s Studiestart

I perioden 2016-2019 har jeg stået for opsætning og design af introduktionsmaterialerne til IVK’s studiestart, der sendes ud til nye studerende på både BA-uddannelsen, kandidatuddannelsen og til tilvalgsstuderende. Jeg har hvert år derfor skulle udvikle materialerne i forskellige udgaver, målrettet til tre forskellige modtagergrupper. Der har hovedsagligt været tale om en introduktionsfolder med praktiske informationer om studiet/universitetet og  matchende Facebook-headers til tilhørende Facebook-fora.

Folderen indeholder en række forskellige informationer, der skulle fremstilles på den mest overskuelige og hjælpsomme måde, men som stadig skulle falde i tråd med det øvrige design og SDU’s designguide. I folderen har jeg bl.a. opsat følgende elementer:

 • Indholdsfortegnelser
 • Præsentation af studiets historie
 • Program for introdagene
 • Oplysninger og tilmelding til intro-arrangementer
 • Information om sponsorer
 • Introduktion til årets tutorer
 • Praktiske informationer om studiet/universitetet
 • Kontaktinformationer mm.

Se de fulde foldere her:
Introfolder – Bachelor
Introfolder – Kandidat
Introfolder – Tilvalg

Visuelle materialer til CareNets nyhedsbrev

Jeg har i 2016 udvidet CareNets visuelle profil med grafiske templates til de faste indslag ”Nyt CareNet-medlem” og ”CareNet Temadag” i deres nyhedsbrev og på deres hjemmeside. Disse templates bliver stadig brugt i dag, og designet er udviklet så det ikke stjæler fokus fra de involverede virksomheders logoer, der udskiftes fra gang til gang, men stadig falder i tråd med CareNets forvejen eksisterende visuelle identitet. Derudover er disse templates udviklet så de er nemme at betjene for andre.

Festmaterialer til IVKomitéen på SDU

Jeg har udarbejdet flere materialer til fagrådet for International Virksomhedskommunikation på SDU, også kaldet IVKomitéen. Materialerne er udarbejdet i i forbindelse med forskellige arrangementer med tilhørende temaer. Det indbefatter bl.a.:

 • Et bar-klippekort til fester og hytteture
 • Festbillet med tilhørende drinksbillet designet ud fra et festivaltema
 • GIF’er til IVK-studiets årlige festdag med studieleder Flemming Smedegaard – den ene med afsæt i festtemaet ”IVKærlighed” og den anden i et mere neutralt design